1652 not running on windows XP

Viewing 6 posts - 11 through 16 (of 16 total)
  • Author
    Posts
  • #12360
    rpedde
    Participant

    @indierocksteve wrote:

    looks like what’s happening to me as well, except I get the error in english.

    Lol.

    New nightlies should be up shortly, think I found the issue. This time it should be fixed _for_sure_.

    #12361
    belu
    Participant

    congratulations!
    Plugins are loaded now, 😀

    but: Firefly looses connection to SB – Rebuffering after about 10 sec. when playing flac-files (no problems so far with MP3/128). 🙁

    BeLu

    #12362
    rpedde
    Participant

    @belu wrote:

    congratulations!
    Plugins are loaded now, 😀

    but: Firefly looses connection to SB – Rebuffering after about 10 sec. when playing flac-files (no problems so far with MP3/128). 🙁

    BeLu

    Are you using the tremor decoder, or the regular flac decoder?

    #12363
    belu
    Participant

    Never heard about the “tremor decoder”….
    I’m using Firefly just out f the box, so you will probably know better than me what decoder I am using. 🙂

    BeLu

    #12364
    GilesGuthrie
    Guest

    A heartfelt “Yay!” needs to be said. Just installed syn-1659, and all is well on my Win XP system with Soundbridge M1001, and Linksys/Cisco network.

    Thanks for getting this solved. My Soundbridge had become a brick.

    #12365
    rpedde
    Participant

    @rpedde wrote:

    @belu wrote:

    congratulations!
    Plugins are loaded now, 😀

    but: Firefly looses connection to SB – Rebuffering after about 10 sec. when playing flac-files (no problems so far with MP3/128). 🙁

    BeLu

    Are you using the tremor decoder, or the regular flac decoder?

    Oh, okay… that’s on windows? Strange….

    I’ll take a look at it.

Viewing 6 posts - 11 through 16 (of 16 total)
  • The forum ‘Nightlies Feedback’ is closed to new topics and replies.